آیت الله علوی گرگانی:
فرهنگ محیط زیست در کشور جا نیفتاده است
قم ـ آیتالله سیدمحمد علویگرگانی از مراجع تقلید با تقدیر از سفرهای استانی هیات دولت گفت که خیلی خوب است که رییس جمهوری در بررسی مشکلات استانهای کشور به صرف گزارش و سخنان اطرافیان بسنده نکند و بصورت مستمر در استانها سفر کند و با مدرم گفت و گو کند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان قم، ایشان در دیدار با معاون رییس جمهور و رییس سازمان محیط زیست در قم، در ادامه افزود: محیط زیست یکی از مسائلی است که کمتر در کشور ما به آن توجه می شود، امکانات و ظرفیت های محیط زیست متعلق برای تمام مخلوقات خداوند است و از بین بردن آن فقط جفا به انسان نیست بلکه ظلم به جهان خلقت است.
استاد برجسته حوزه علمیه قم یادآور شد: مسائل و مباحث زیست محیطی طی سالهای گذشته در کشور ما مورد کم توجهی قرار گرفته است.
این مرجع تقلید تاکید کرد: علاوه بر کم توجهی به محیط زیست فرهنگ اسراف و استفاده از منابع غذایی نیز در کشور ما مطلوب نیست.
وی با بیان اینکه محیط زیست یک حق همگانی است، اظهار داشت: فرهنگ محیط زیست هنوز در جامعه به درستی جا نیفتاده است.